Услуги /

Реклама в Google

Всички услуги
Нашите специалисти по платени реклами в Google (PPC) имат огромен опит в създаването и управлението на рекламните кампании. Това ще ви гарантира, че всеки един похарчен лев е похарчен по най – добрия и ефективен начин с цел добра възвращаемост.

Платени реклами в Google

Нашите специалисти по платени реклами в Google (PPC) имат огромен опит в създаването и управлението на рекламните кампании. Това ще ви гарантира, че всеки един похарчен лев е похарчен по най – добрия и ефективен начин с цел добра възвращаемост. Няма две еднакви рекламни кампании. NetON прави уникални маркетингови кампании с индивидуална стратегия, за да постигне целите на бизнесът ви, съобразявайки се с бюджета.

Конверсията е нашата специалност. Ние ще създадем високо целеви реклами, ще тестваме с А,Б подхода (сравняване на две реклами), ще оптимизираме вашите рекламни страници, които се зареждат, след кликането на рекламите и още много други специфични фактори, с които ще се подсигурим, че посетителите ще конвертират в висок процент клиенти или регистрации.

Ние изготвяме различни версии на вашата реклама, за да намерим правилната формула, която да произведе най – добрите резултати, фокусирайки се върху :

  • Заглавието /Headline/
  • Текста на рекламата /Ad Copy/
  • Селекцията на думи, за която ще се показва /Keyword targeting/
  • Фразата за подтик към действие /Call to action/
  • Вашата оферта /Оffer/
  • Съдържанието на вашата целева страница /Landing page/

Ключовите думи

Ключовите думи, които са важни за вашата рекламна кампания, играят огромна роля за резултатите, защото чрез тях вие ще привличате специфични посетители. Те определят колко клика ще се генерират, каква е конкуренция и разбира се колко продажби ще генерираме.

Грешните думи водят до изразходване на излишни пари,както и до по – ниска възвращаемост на инвестираните средства. Нашата задача: За единица изразходвани средства, да привлечем възможно най – много продажби и печалба.

Отзиви /

Колебаете се от къде да започнете и кое е най-подходящо за вас?

Свържете се с нас

Клиенти /

Заедно сме по-силни.
  • Вижте всички клиенти